Meny

Sommer-overraskelser og Sprekke-hemmelig

Fortellingene om Line er kloke, spennende og morsomme, og lette å kjenne seg igjen i. Sommer-overraskelser og Sprekke-hemmeligheter handler om skuffelse og om forelskelse. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Forelskelse og overraskelser

Fortellingene om Line er kloke, spennende og morsomme, og lette å kjenne seg igjen i. Sommer-overraskelser og Sprekke-hemmeligheter handler om skuffelse og om forelskelse.

Sprekke-hemmeligheter
Noen hemmeligheter er så hemmelige at man nesten sprekker av det – for eksempel når man er forelsket. Venninnene til Line, Eva og Emma, er så forelsket begge to, at de bestemmer seg for å stifte en forelsket-klubb. Det eneste kriteriet for å få være med, er at man er forelsket på ordentlig. Line er slettes ikke forelsket, men hun vil jo gjerne være sammen med Eva og Emma. Kanskje hun kan komme unna med å være forelsket på liksom? Line finner ut at det er greiest å si hva man mener.

Sommer-overraskelser
Det er nest siste skoledag, og Line gleder seg til ferien. Hun skal på bilferie til Tyskland med pappa, og så på hytta med mamma etterpå. Men nesten med en gang hun kommer hjem, skjønner hun at noe er galt, for mamma er så rar og stille. Så forteller hun at pappa har avlyst ferien med Line. Hvordan kan han gjøre noe sånt, er han ikke glad i henne? Line blir veldig skuffet og veldig lei seg.

Gode lesestart-bøker
Bøkene i Lines verden passer både til å lese selv og til å lese høyt. I tillegg til at bøkene er morsomme og spennende, engasjerer de fordi de handler om situasjoner og utfordringer som barn lett kjenner seg igjen i. De er fine å bruke som inspirasjon til å snakke med barn om ting som er viktig i deres hverdag: Om å stå imot gruppepress, om å tørre å si hva man mener selv om venner mener noe annet, om forholdet mellom barn og voksne, om å ønske seg noe man ikke får, om å stå opp for seg selv og lete etter løsninger som fungerer for seg selv og andre.

På forfatterens hjemmeside www.anneliklepp.no kan lærere og foreldre få tips til spørsmål etter hvert kapittel. Slik kan bøkene i Lines verden både gi leseglede og sette i gang spennende samtaler.

Fakta