Meny
 
Sommerkampen + Rampete Robin lager spetakkel
Sommerkampen + Rampete Robin lager spetakkel

Sommerkampen + Rampete Robin skaper spetakkel

Sommerferien er ofte full av aktiviteter og reiser, men det er alltid tid til å kose seg med en bok! Hold lesingen ved like fram mot skolestart. Les mer
Vår pris
279,-
Spar
139,-

Veil. pris: 418,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Bok
Bok
Vår pris: 279,-
Spar: 139,-

Veil. pris: 418,-  (Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Super bokpakke til sommerpris!

Sommerferien er ofte full av aktiviteter og reiser, men det er alltid tid til å kose seg med en bok! Hold lesingen ved like fram mot skolestart.

Svenske Emma og lillebroren Anton venter spent på at søskenbarna Einar og Julie skal ankomme sommerhytta. De har nemlig planlagt å organisere sine egne nordiske sommerleker! Først skal de hoppe høyde og lengde, og deretter avslutte med en egen triatlon. I tillegg må taperne utføre rampestreker underveis … Side om side nærmer Emma og Einar seg mål. Det verker i bena til Emma, men hun nekter å gi opp. Hun kjenner Einars skulder mot sin, der han lener seg fremover mot målstreken. Publikum reiser seg og heier. Blir det Sverige eller Norge som vinner? Helt siden Vinterkampen ble avsluttet med snøballkrig, har de sett fram til dette. Endelig er tiden kommet for å utkjempe Sommerkampen! Det blir to dager fylt med dramatiske konkurranser. De som taper, kan regne med nye, krevende utfordringer. Triatlon-løpet får en uventet avslutning. Perfekt slukebok å ha med på stranda, lese på senga eller på en kjedelig regnværsdag!

Et snev av stormannsgalskap 
Det er et slit å være Rampete Robin. Stadig vekk må han pønske ut idiotsikre måter å vinne over Gretne Grete i Fanget, eller lure bleietrynet av en lillebror til å gi ham alle trumfkortene sine. Overlegne Ove, den ufyselige fetteren til Robin, trenger definitivt å jekkes ned. Stadig vekk må Robin ordne opp – et ordentlig slit, er det! På kjent vis har Rampete Robin alltid en spektakulær idé. Og hvis planene hans på et mystisk vis av og til faller uheldig ut – vel, det er ikke Robins feil at ikke resten av verden verdsetter hans genialitet. Her får du ti utvalgte fortellinger om Rampete Robin og vennene hans. I disse ti historiene vekker han de døde (hvorfor ikke?), koker en helt, lager skolemiddag (hvorfor?) eller bygger den beste snømannen noensinne.

Rampete Robin i storslag, super sommerunderholdning, med andre ord!

 

Fakta

Utdrag: Sommerkampen