Meny
 
Svart senker natten seg + Evig midnatt -

Svart senker natten seg + Evig midnatt

Mørkets utvalgte er en serie med barnevennlig grøss og gru. Bøkene er lette å lese og akkurat passe skumle for barn fra 10 år og oppover. Her får du 2 bøker i pakke! Les mer
Vår pris
348,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Vår pris: 348,-

(Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Disse bøkene byr på klassiske skremselshistorier, frydefullt skumle, men også såpass urealistiske at ikke skrekken tar overhånd. Høstmørke kvelder er perfekte for skumle historier og overtro, og Aleksander Kirkwood Browns bøker gir god lesemotivasjon - og det passer godt, siden høsten også er tid for skolestart og ny giv med lesing. Disse bøkene vil gi mange barn lyst til å lese!

Evig midnatt på museet
Skolebesøket på utendørsmuseet er temmelig kjedelig. Men når Bjørn og et par til drar tilbake for å leke gjemsel der på kvelden, blir gamle hus det skumleste i hele verden. De er nemlig ikke alene. Det er Allehelgensaften, og ved midnatt er skillet mellom åndenes verden og vår egen ekstra tynn. Og de andre som er der, har vært der lenge ... Noen av dem er redde, andre er lei seg.

Svart senker natten seg
13. desember er Luciadagen. Men før i tiden var natt til 13. desember kjent som Lussi Langnatt. Det var årets mørkeste og farligste natt. Det var natten da Lussi kom … En uke før Lussi Langnatt, begynner barna på skolen til Emilie å forsvinne én etter én. Det er noe der ute i mørket. Noe ondt. Noe eldgammelt. Og det har sett seg ut Emilie som sitt neste offer.

Alt går bra til slutt
Heldigvis går alt bra til slutt - det er jo kjekt å vite!

FAKTA
Utgitt:
Språk: Norsk
ISBN: 9788252586992
Nr: 8091226
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger