Min side Kundeservice Bli medlem

Svingens mørke verden

Arne Svingen skriver lettleste og spennende fortellinger. Her får du tre bøker som er akkurat grøssende nok til at du bare må lese videre. Perfekt for lesemotivasjonen! Les mer

79,-

349,- Spar: 270,-

Innbundet
Utsolgt

Svingens mørke verden er en lettlest grøsserserie for lesere på barneskolen. Bøkene handler om alt som er skummelt: grusomme lærere, onde innbruddstyver, gjenferd og uhyggelige verdener bak hemmelige dører.


Svingens mørke verden illustrasjon


Den onde læreren
I boka Den onde læreren overhører Balder lærerens mobilsamtale.
Lærere kidnapper da ikke elever? Balder ville ikke engang trodd på det selv. Og ingen i klassen vil tro på det heller. Men telefonsamtalen kunne ikke misforstås. Balder ble liggende og vri seg i senga etter at han hadde lagt seg. Hele tiden hørte han ordene til læreren i hodet Vi får bruke kniv eller pistol, samme for meg ...
Hva kommer til å skje, vil Balder klare å avverge katastrofen?


illustrasjon fra bokaSpøkelseshotellet
I boka Spøkelseshotellet skal Ine, mamma og pappa ha en hyggelig helg på hotell. I stedet havnet Ine midt opp i sitt livs største mareritt ...
Ulingen begynte lavt og ble gradvis sterkere. Som om noen hadde det veldig vondt. Eller kanskje det var et såret dyr? Tenk om det var ... spøkelser? Ine sto anspent og stiv midt på gulvet.
Ine hadde aldri likt mørket. I mørket skjedde det ting hun ikke kunne se. Helst likte hun å sove med et lys på. Men hun hadde aldri innrømmet overfor noen at hun var mørkredd. Nå var det midt på natten, og hun hadde låst seg ute fra hotellrommet. Hva skulle hun gjøre?


Mannen med seks fingre
I den siste boka går hovedpersonen Petter seg vill i spøkelseshuset på tivoliet.
Petter svelget tungt. Han hadde ikke noen annen mulighet. For ikke å bli et utstoppet barn i spøkelseshuset, måtte han ta et helt umulig valg.
Petter er på Tivoli og er kommet bort fra mamma og pappa, nå har han gått seg bort i spøkelseshuset med de skumle illustrasjon fra bokavoksfigurene. Hvordan i all verden skal han komme seg ut? Da er det han dukker opp, den uhyggelige von Morte, mannen med de seks fingrene.
- Én dør fører ut herfra og tilbake til tivoliet, sier von Morte. - Men bare én. Den andre fører et helt annet sted ... Valget er ditt!


Illustrerte historier
Alle de tre bøkene i Svingens mørke verden er illustrert av Torstein Nordstrand. Han har illustrert for spillmarkedet i USA i et tiår, og har god erfaring med å lage det akkurat passe skummelt. Har du lyst til å lese mer om Svingen smørke verden kan du gå inn på forfatterens hjemmeside https://svingensverden.no/

Detaljer

Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788252579604
Utgivelsesår
2012
Nr
8003548

Medlemmers vurdering

Bøker som ligner på Svingens mørke verden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Tilbake

Elias Våhlund
Innbundet 
254,- 279,-
 

Logg inn

Handlekurv