Meny
 

Sykkelmysteriet + Gullmysteriet

; Tor Fretheim (Oversetter)

Nye mysterier å løse for Lasse og Maja. Gå ikke glipp av den fantastiske suksessen som gjør barns lesing lekende lett. Les mer
Vår pris
235,-
Spar
34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 235,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 269,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Martin Widmarks evne til å fortelle historier som er lettlest, men ikke lettløst, har gitt serien om Lasse-Majas detektivbyrå titusenvis av fans. Språket er enkelt og rett på sak, og intrigen er både finurlig
og gjennomtenkt. Sammen med Helena Willis morsomme og rufsete illustrasjoner, blir det en serien med uimotståelige eventyr.

Sykkelmysteriet

Vallebys sykkelløp går av stabelen, og Lasse er en av deltakerne. Vinneren får ikke bare en gullmedalje, men kan også ta med seg 10.000 kroner hjem. Men man kan vel ikke gjøre hva som helst for å vinne? Politimesteren henger som vanlig ikke helt med, og under premieutdelingen blir han helt forvirret. Hvem er det egentlig som har vunnet sykkelløpet? Jammen flaks at Lasse og Maja er der og kan legge sammen to og to!

Gullmysteriet
250 kg rent gull blir levert i banken i Valleby. Det er verdt noe sånt som ti, tolv millioner kroner. Her ligger det "trygt," sier politimesteren til den nervøse bankdirektøren. Men morgenen etter er alt gullet borte! Det eneste som ligger igjen i bankhvelvet er to tomme kasser og et brev. Der står det: vi har tatt gullet og de ansatte er våre gisler. Ikke følg etter oss - for da...! Spenningen er til å ta og føle på. Klarer Lasse og Maja å løse mysteriet?

Bøkene om de to detektivene Lasse og Maja er lettleste og spennende, og med mange morsomme illustrasjoner. Rett og slett supre historier som gjør barnas lesing lett og lokkende.

Fakta