Meny
 
Tambar får en ny venn + Sengesett Tambar
Tambar får en ny venn + Sengesett Tambar

Tambar får en ny venn + Sengesett Tambar

Tambar er et koselig lite troll, nydelig tegnet av Lisa Aisato. I denne pakken får du boka om da Tambar fikk en ny venn, sammen med et eksklusivt Tambar-sengesett, til uslåelig pris! Les mer
Vår pris
429,-
Spar
369,-

Veil. pris: 798,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 429,-
Spar: 369,-

Veil. pris: 798,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Koselig Tambar-bok og sengetøy!

Tambar er et koselig lite troll, nydelig tegnet av Lisa Aisato. I denne pakken får du boka om da Tambar fikk en ny venn, sammen med et eksklusivt Tambar-sengesett, til uslåelig pris! 

Tambar er en snill og vilter gutt på fem år. Men han har en hemmelighet. Ingen må vite at han er en ekte trollunge - med hale og kjempekrefter!

En liten fjøsnisse
En dag da Tambar og Gurine er på butikken for å handle skjer det noe rart: Hyllene raser sammen, og det ser ut som det skjer helt av seg selv ... Men Tambar ser en liten grå skikkelse som iler ut. Den lille viser seg å være en fjøsnisse. Troll og fjøsnisser har alltid vært greie mot hverandre. Klarer Tambar og Gurine å klekke ut en plan for Tobias Fjøsnisse?

En favoritt
Tor Åge Bringsværd har sammen med den kritikerroste illustratøren Lisa Aisato skapt en varm og trygg bestevenn for barna. Tambar-bøkene trollbinder publikum med lun humor, akkurat passe mye dramatikk og nydelige tegninger man kan gå på oppdagelsesferd i.

Lekkert og eksklusivt sengetøy
Deilig, myk bomull dekorert med vakre illustrasjoner av Tambar skaper trygge rammer for en god natts søvn og gjør det lett å drømme seg bort i bøkenes verden. Tekstilene produsert etter Økotex 100-standard, noe som betyr at det settes strenge krav for innhold av skadelige kjemikalier og fargestoffer i produktet.

Design: Spesialdesignet for Bokklubben av Kristin Børtinghus.
Materiale: 100 % bomull
Mål: 140x200/50x70 cm
Vaskes med innsiden ut på 60 grader. Vaskes med lignende farger. 

 

Fakta