Meny
 

Thomas: let og skyv + Tell med Thomas

Thomas-toget tøffer gjennom sidene i disse to morsomme og lærerike bøkene for de minste. Vi møter igjen alle våre venner fra Thomas-universet, både kontrollsjefen, bussen Bertie og alle de andre. Les mer
Vår pris
243,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 243,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Let og skyv
Thomas-toget tøffer gjennom sidene i disse to morsomme og lærerike bøkene for de minste. Vi møter igjen alle våre venner fra Thomas-universet, både kontrollsjefen, bussen Bertie og alle de andre. Alt i Let og skyv er en svært solid bok der barna kan dra ut sidene og se hva eller hvem som skjuler seg inne i tunnelene, og hjelpe Thomas med å finne svar på en rekke spørsmål.

Tell med Thomas
I Tell med Thomas lærer barna å telle til 10. Hvor mange blomster kan Toby se? Svaret finner du bak klaffen. På de andre oppslagene kan du telle alt fra snømenn til krabber. I tillegg kan man med utgangspunkt i disse bøkene snakke om farger, om været og om årstidene. Hvilken farge er det på ballongen til klovnen?

Anbefaling:
Thomas-toget er tegnet med utgangspunkt i et lokomotiv som ble designet i 1913, og de første historiene om Thomas-toget ble publisert i 1945! Thomas har altså vært barnas venn i 70 år. Bøkene om Thomas er trygge og pedagogiske, og et godt utgangspunkt for samtale med små togentusiaster.

Fakta