Meny
 

Tom Gates 2: Fantastiske unnskyldninger

Det er ikke greit å være Tom Gates. Ikke bare er det et slit å komme øverst på lærerens gullstjerne-tabell, man må attpåtil trekkes med verdens mest IRRITERENDE søster.
Tom skribler videre på sine helsprø historier fra sin "geniale verden". Her får vi høre mer om alt som skjer på skolen og hjemme i familien. Dette er bøker midt i blinken for barna. Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Tom kjemper på mange fronter. Ikke bare strever han med å få mange nok stjerner på skolen, han må også spille i skoleorkesteret. Og det går ikke helt som tenkt ... Kanskje det er best at de heller skaffer seg en trommis til sitt eget band, Dogzombies?

I tillegg må Tom til de store fetterne sine fordi ingen andre kan være barnevakt, og de vil se på skrekkfilm. Og det vil ikke Tom. Tom vil heller drive med interessante ting som å dra og bade, fange insekter og det viktigste av alt, å bruke masse kvalitetstid på å IRRITERE søsteren sin, Delia.

Og oppi det hele har Tom dundrende tannpine. Det går ikke over selv om han pusser tennene, og til slutt finnes det ingen utvei utenom tannlegen.

Denne nye, elleville Tom Gates-boka er spekket med tegninger og trekker leserne raskt inn i historien, og boksidene raser forbi. Den ble belønnet med "Roald Dahl Funny Prize 2011".

God lesing!

Fakta