Min side Kundeservice Bli medlem

Trolljegerne + Vampyrjegerne

Spennende bøker om Amina og Hanna for barn som trenger fortellinger som er lettleste, i et enkelt språk med korte setninger.

Les mer

318,-

398,- Spar: 80,-

Ventes til lager

Logg inn for å se din bonus

Fins det troll ... og vampyrer?

Trolljegerne: Er skogen full av troll? Amina og Hanna er på klassetur. Amina vil gjerne lete etter søte dyr, men Hanna vil heller jakte på troll i skogen. Læreren sender klassen ut for å finne poster, men Hanna og Amina går seg bort. Og i den skumle, mørke skogen dukker snart de første, skumle sporene av troll opp... Vil de to finne tilbake til klassen i tide?

Vampyrjegerne: Finnes det vampyrer på ordentlig? Det er snøstorm og Hanna og Amina må overnatte på et uhyggelig hotell. Hanna tror det kan være vampyrer der, mens Amina håper at det ikke stemmer! Natten kommer og jentene hører en skummel lyd. Hva kan det være? Amina og Hanna sniker seg ut på vampyrjakt. Og finner en stor, rød blodflekk på gulvet i matboden! Da er nok vampyren rett rundt hjørnet ...

Trolljegerne og Vampyrjegerne er koselig spenning skrevet i et enkelt språk som er lett å lese. Morsomt illustrert, godt fortalt!

Detaljer

Språk
Norsk
ISBN
9788252593785
Utgivelsesår
2022
Nr
8216355

Medlemmers vurdering

Bøker som ligner på Trolljegerne + Vampyrjegerne:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dypfryst

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Synopsis

Nina Rasmussen Bjelland
Paperback 
639,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv