Meny

Vi må rydde sier Nora + Figurknagger 3 stk

Nora og Filip må rydde alle lekene unna før de kan få pannekaker, sier pappa. Denne sjarmbomba av en bok tar hverdagen på kornet! Sammen med boka kommer det tre fine dyreknagger, så blir det lettere å rydde! Les mer
Vår pris
299,-
Spar
79,-

Veil. pris: 378,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Vår pris: 299,-
Spar: 79,-

Veil. pris: 378,-  (Bok) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 15 bonuskroner!

Om boka

– Det er så kjedelig å rydde, sier Nora.
– Nei, sier Filip, – rydding kan være kjempegøy!


Bøkene om Nora byr på svært treffende og sjarmerende hverdagsfortellinger som tåler og leses mange ganger! Tydelige tegninger i klare farger tiltaler barna, og foreldrene kan glede seg over den lune humoren disse hverdagsutfordringene er skildret med. Benytt gjerne anledningen til å snakke om hvorfor det er viktig å rydde. Hvorfor tror barnet at Nora ikke liker å rydde? Og hva er det med Filip, han synes jo det er morsomt å rydde? Fin anledning til gode samtaler!

Sammen med den søte boka om Nora som rydder følger tre fine figurkroker – så kan barnet hjelpe til å rydde selv også! Heng opp krokene i barnehøyde, så kan de henge opp jakka si selv. Krokene forestiller tre ulike dyr, og er både praktiske og dekorative på barnerommet eller i gangen. Krokene er utformet som reven Edvin, elgen Bo og bjørnen Max, og vil garantert gjøre det morsommere å henge opp yttertøy og sekker etter seg. Det stilrene designet med typisk nordisk design passer hvor som helst i hjemmet, og kan bidra til å holde alle husets rom litt mer ryddig.

Mål: 6 x 6 x 6 cm
Materiale: bambustre

 

Fakta