Meny

Vi må rydde, sier Nora + Finn frakten!

To favoritter i én pakke: Thomas-toget og Nora. Disse bøkene stimulerer til læring og samtale om lyder og farger og andre ting som de minste barna er opptatt av - og til rydding, som foreldrene er opptatt av! Les mer
Vår pris
287,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Vår pris: 287,-

(Bok)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 14 bonuskroner!

Om boka

To favoritter i én pakke: Thomas-toget og Nora. Disse bøkene stimulerer til læring og samtale om lyder og farger og andre ting som de minste barna er opptatt av - og til rydding, som foreldrene er opptatt av!

Thomas-toget har vært en favoritt i flere tiår. Denne gangen kan små lesere hjelpe ham med å finne frakten som skal med toget. Her er mange luker å løfte på, som det skjuler seg spennende lyder under. Lydene gjør at barna gjerne sitter litt med boka på egenhånd, men den egner seg også godt til å lese sammen. Snakk om de ulike fargene, tell lokomotivene og lytt til lydene. Kjenner dere dem igjen?

Vi må rydde, sier Nora
Irene Marienborgs nydelige bøker om Nora tar småbarnas hverdag på kornet. Nora og Filip har lekt og kost seg, laget hytte, bygget lego og lekt med kosedyrene. Men så blir de VELDIG sultne. Pappaen til Nora steker pannekaker, men før de kan spise må de rydde alle lekene. Det sier pappa. – Det er så kjedelig å rydde, sier Nora. – Nei, sier Filip, – rydding kan være kjempegøy! Men når de omsider har ryddet helt ferdig kan de plutselig ikke finne Filip – hvor kan han ha blitt av …?

Fakta