Min side Kundeservice Bli medlem

Villvettene + Tordenværsbarn

Astrid Lindgrens klassiker har fått nytt liv i denne fine tegneserie-versjonen. Illustrasjonene er fra det legendariske Studio Ghibli, som også har laget tv-serien. Perfekt for ferske lesere! Les mer

348,-

398,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Den spennende historien om Ronja og Birk passer perfekt for unge lesere, og det nye tegneserieformatet er godt tilrettelagt for stor mestringsfølelse. Tegneserier er en super inngang til lesingens vidunderlige verden.
Tordenværsbarn er den første tegneserieboka om Ronja. Her følger vi Ronja fra tordenværsnatten hun ble født og da Mattisborgen ble delt i to. Fra den trygge oppveksten i borgen gir hun seg ut på oppdagelsesferd i de spennende og farlige skogene, hvor hun også treffer Birk, sønnen til den rivaliserende røverhøvdingen Borka.

Villvettene er den andre tegneserieboken om Ronja. Vinteren har kommet til Mattisskogen. Ronja får et par egne ski og mens alle røverne er innesnødd i borgen begir Ronja seg ut på oppdagelsesferd. Men skogen kan være farlig på vinterstid også, og når Ronja setter fast foten i en av hulene til huldretussene er det nesten så hun omkommer. Om det ikke hadde vært for Birk hadde hun kanskje mistet livet. Under Mattisborgen oppdager Ronja en hemmelig gang, som leder til Borkarøvernes saler. Der kan hun møte Birk i all hemmelighet og han forteller at Borkarøverne har så lite mat at de sulter alle sammen. Så blir det slik at Ronja redder livet til Birk – og i tillegg gir hun ham en omgang med lusekammen. 

Ronja Røverdatter, Astrid Lindgrens siste store verk, kom ut i 1981. Boken er oversatt til 41 språk og har blitt solgt i over 10 millioner eksemplarer over hele verden. Disse tegneseriebøkene er basert på den animerte tv-serien laget av Goro Miyazaki fra det svært velrenommerte Studio Ghibli i Japan, blant annet kjent for barnefilmklassikeren Min nabo Totoro. På midten av 80-tallet ble boken filmatisert av Tage Danielsson. I 2016 kom Studio Ghiblis animerte tv-serie. I Norge er tv-serien Ronja Røverdatter tilgjengelig på Netflix.

 

Medlemsvurdering:
Disse tegneseriene fortjener mange lesere! Lindgrens klassiker er jo like god i dag som da den kom ut, og den vinner ytterligere på illustrasjonene fra Studio Ghibli, kjent for en rekke tegnefilmperler for barn - kanskje mest kjent for 'Min nabo Totoro'.

Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben

Detaljer

Språk
Norsk
ISBN
9788252589726
Utgivelsesår
2018
Nr
8137587

Medlemmers vurdering

H
Hilde Johnsrud, redaktør i Bokklubben – 07.03.2019

– Disse tegneseriene fortjener mange lesere! Lindgrens klassiker er jo like god i dag som da den kom ut, og den vinner ytterligere på illustrasjonene fra Studio Ghibli, kjent for en rekke tegnefilmperler for barn - kanskje mest kjent for 'Min nabo Totoro'.

Bøker som ligner på Villvettene + Tordenværsbarn:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Havgapet

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
218,- 249,-
 

Orkanen

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv