Meny
 

Det er tid for å be

; Christina Byberg (Oversetter)

«Carter har lært oss mye, men mest av alt har han lært oss å be. Jeg har blitt utfordret og velsignet av hans undervisning og eksempel. Det kommer du også til å bli.»

I boken «Det er tid for å be» deler Carter Conlon, som er pastor i Times Square Church, om sju mirakler fra sitt eget liv og sin vandring med Gud. Dette gjør han for å oppmuntre og styrke kristne i troen på at det Gud gjorde for ham, kan Han også gjøre for deg. Les mer
Vår pris
279,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 279,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

I boken «Det er tid for å be» deler Carter Conlon, som er pastor i Times Square Church, om sju mirakler fra sitt eget liv og sin vandring med Gud. Dette gjør han for å oppmuntre og styrke kristne i troen på at det Gud gjorde for ham, kan Han også gjøre for deg. Mirakler er ikke forbeholdt noen få mennesker i Kristi legeme. Mirakler er tilgjengelig for alle. Du kan også erfare mirakler i din vandring med Gud. Hvis du føler deg fortapt og uten håp, for svak til å gå videre, ute av stand til å tilgi eller du er overveldet av omstendighetene i livet ditt - da kan bønn forandre alt. Pastor Conlon dykker ned i Jesu' fantastiske undervisning om bønn i Markus' evangelium kapittel ni. I lys av egne erfaringer viser han hvordan dette angår oss, vår vandring med Gud og hvordan vi kan påvirke verden.

Fakta