Min side Kundeservice Bli medlem

Norsk salmebok 2013

for kirke og hjem : for kyrkje og heim

En vakker bok som passer som gave til dåpsbarn, konfirmanter, brudepar og alle som ønsker en flott personlig salmebok. Boka leveres i en nydelig boks som bevarer levetiden. Innholdsmessig er gaveboka identisk med menighetsutgaven, men den har et mer eksklusivt ytre. Les mer

625,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

En vakker bok som passer som gave til dåpsbarn, konfirmanter, brudepar og alle som ønsker en flott personlig salmebok. Boka leveres i en nydelig boks som bevarer levetiden. Innholdsmessig er gaveboka identisk med menighetsutgaven, men den har et mer eksklusivt ytre. Den som fryder seg over salmeskatten, vil også fryde seg over en bok som dette!

Medlemsvurdering:
God å lese, god å synge fra. Salmeforfatteren Svein Ellingsen sa at « han lånte ord til menneskene» I denne boka finnes ord en kan bruke under alle forhold. Glede, sorg, takknemlighet, uro, tro, tvil, lovsang, tradisjon, lengsel…… En god gave til alle.

Kjersti Echholt Nilsen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Eide forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål Nynorsk
Sider
1455
ISBN
9788251407892
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2013
Format
20 x 13 cm

Medlemmers vurdering

K
Kjersti Echholt Nilsen – 05.04.2023

– God å lese, god å synge fra. Salmeforfatteren Svein Ellingsen sa at « han lånte ord til menneskene» I denne boka finnes ord en kan bruke under alle forhold. Glede, sorg, takknemlighet, uro, tro, tvil, lovsang, tradisjon, lengsel…… En god gave til alle.

L
Lars – 05.03.2019

– Salmebok i hendig format

A
Ann-Helen – 26.01.2016

– Kjøpte denne da vi fikk penger til salmebok i julegave og ville ha en vi kan spille til. Men savner tekst til alle versene, her er bare tekst til første vers. Må ha vanlig salmebok ved siden av. Ellers flott laget!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk salmebok 2013:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Alt er OK

Ebba Schjølberg Eiring
Innbundet 
272,- 299,-
 

Rigel

Ida Larmo
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv