Min side Kundeservice Bli medlem

Urokkelig

freden og kraften i et liv i bønn

Når du ber til universets Gud, kan du be om det som virker umulig. Be etter Hans vilje og be med frimodighet, i visshet om at Han vil besvare din bønn etter Hans fullkomne plan og med Hans mektige kraft. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Når du ber til universets Gud, kan du be om det som virker umulig. Be etter Hans vilje og be med frimodighet, i visshet om at Han vil besvare din bønn etter Hans fullkomne plan og med Hans mektige kraft. Bli med forfatterne Sally Burke, president for Moms in Prayer International, og Cyndie Claypool de Neve når de oppfordrer deg til å be midt i dine daglige utfordringer og vanskelige prøvelser. Når du har liten styrke og motet svikter, da er det på tide å: oppdage kraften i den bibelske Firetrinnsbønnen som beseirer frykt lese historier om kvinner som har opplevd bønnesvar i desperate omstendigheter lære hvordan å be for deg selv og for dine kjære etter Guds vilje.
Din familie og din framtid er i trygge hender når du overgir dem til Jesus. Og når du ber med en fast tro, vil du se en forvandling, i deg selv og i din verden.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
297
ISBN
9788230215104
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Unshaken
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Urokkelig:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv