Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Boka du lager selv

Endelig får du vite hvordan du kan lage Arne & Carlos sine flotte bøker som bugner over av inspirasjon, ideer, viktige ting å huske, farger og collager. Du har sett dem avbildet i alle bøkene de har gitt ut, gjerne som introduksjon til kapitlene. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Endelig får du vite hvordan du kan lage Arne & Carlos sine flotte bøker som bugner over av inspirasjon, ideer, viktige ting å huske, farger og collager. Du har sett dem avbildet i alle bøkene de har gitt ut, gjerne som introduksjon til kapitlene. Boken er delt opp i to deler, der første del blir en grunnleggende innføring i alt fra å klippe papiret, tilpasse det den størrelsen du vil ha, bruk av symaskin til å sy arkene sammen, lime, lage permer, binde boka og presse. Dette er rikt illustrert med trinn- for trinn bilder av hele prosessen. Utstyret du trenger er lett å få tak i over hele landet. Ingen spesialbutikker trengs.

Del to inneholder forslag til temaer for bøkene. Alt fra planleggingsbøker til eget bryllup, minnebøker til konfirmanten, gjeste- og dagbøker. Kreative bøker til egne strikke-, hekle- eller broderiprosjekter, til hagebøker, kokebøker, aktivitetsbøker og slektsgranskingsbøker. Du får ideer til å lage dine helt unike notatbøker, eller en minnebok til å gi bort. Noen QR koder vil du også finne. Disse er for deg som savner noe som er laget av garn, det være seg strikk, hekling eller broderi.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
160
ISBN
9788202483593
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
28 x 22 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Boka du lager selv:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hést

Märtha Louise
Innbundet 
345,- 379,-
 
Pondus
Ny!

Pondus

Frode Øverli
Paperback 
74,- 85,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv