Meny
 
Alt jeg vet om planter - 
      Anne Hope Jahren
    
      Lene Stokseth

Alt jeg vet om planter

en fortelling om vitenskap og kjærlighet

; Lene Stokseth (Oversetter)

«Boka er elegant skrevet og kombinerer det personlige og det faglige på en engasjerende og vittig måte. En original bok som formidler et kompakt forskningsfelt med en lettfattelig og interessant vinkling. En av de beste bøkene jeg har lest i år.»

, Trønder-Avisa Terningkast 6
Anne Hope Jahren er planteforsker. Hun vil se verden fra plantenes perspektiv, fra frøet som skal sende ut sin aller første rot, til den voksne plantens kamp for å overleve. Plantenes liv er fulle av dramatikk og avgjørende øyeblikk - sjansen for at et frø skal bli til et tre er én til en million. Les mer
Vår pris
345,-
Spar
34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 345,-
Spar: 34,-

Veil. pris: 379,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Anne Hope Jahren er planteforsker. Hun vil se verden fra plantenes perspektiv, fra frøet som skal sende ut sin aller første rot, til den voksne plantens kamp for å overleve. Plantenes liv er fulle av dramatikk og avgjørende øyeblikk - sjansen for at et frø skal bli til et tre er én til en million.
Denne boka er også fortellingen om hvordan Jahren selv ble forsker, mot alle odds. Og ikke minst er den fortellingen om hvordan et helt spesielt vennskap har fått sette sitt preg på to forskerliv.

Veien har vært lang fra småbyen i Minnesota til internasjonal anerkjennelse og en plass på TIME Magazines liste over verdens 100 mest innflytelsesrike personer. Anne Hope Jahren driver nå sitt laboratorium på Blindern i Oslo.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Anne Tjønndal, Trønder-Avisa

FAKTA
Utgitt:
Forlag: J.M. Stenersens forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 359
ISBN: 9788272016363
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Lab girl
Format: 22 x 16 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger