Min side Kundeservice Bli medlem

Eltefri bakst

gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt

Visste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Visste du at eltefri baking er den enkleste og beste måten å få gode resultater på? Du rører bare sammen deigen uten å elte den, hever, former, etterhever om du har tid og steker. Teknikken er genial for deg som vil ha god og sunn bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Selve hevingen er fleksibel, og tar alt fra 4 timer til 4 dager. Perfekt for deg som må tilpasse bakingen til travle hverdager! Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød.

I denne boken får du over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 favoritter valgt av Roede. Her finner du også oppskriftene som får gammelt brød til å gjennoppstå i nye retter, og Inas påleggsfavoritter, som du enkelt lager selv.

Detaljer

Forlag
Frisk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
272
ISBN
9788293428459
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Eltefri bakst
Format
27 x 22 cm
Nr
8161747

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Eltefri bakst:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv