– Boken ser og føles bra ut og bakverkene er utrolig gode. Oppskriftene er lette å følge, og jeg liker at en "startdeig" kan bli flere ulike bakverk. Den får trekk da jeg skulle ønske de inkluderte alternativer til "klemt hvete", da dette ikke er så lett å oppdrive. Jeg har erstattet det med havregryn og det ser ut til å funke greit!
Godt brød
våre beste økologiske oppskrifter
Duften av nybakt brød. Sprø, nystekt skorpe. Myke boller med kanel og kardemomme. Våre bakere starter grytidlig for at du skal få en god start på dagen.
Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket. Les mer
Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket. Les mer
399,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Logg inn for å se din bonus
Duften av nybakt brød. Sprø, nystekt skorpe. Myke boller med kanel og kardemomme. Våre bakere starter grytidlig for at du skal få en god start på dagen.
Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket.
Dere har også spurt oss om oppskrifter på bakevarene våre. Nå får dere dem. I denne boka viser vi hvordan du lager 40 av våre mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg får du baketips, steg for steg-beskrivelser og gode råd fra bakerne.
Hjemme, som i bakeriet, handler det om å bruke god tid, riktig teknikk og gode råvarer. For oss betyr det å bruke utelukkende økologiske råvarer. På Godt Brød er god smak og god samvittighet det vi aller mest ønsker å gi til gjestene våre.
Til sammen kan Godt Brøds femti bakere uendelig mye om mel, baking, brød og boller. Derfor har vi i mange år svart på spørsmål fra gjestene våre på bakeren svarer. Dere har spurt om surdeig, sunnhet og om hvordan man hever brød over natten. Og vi har vært glade for å kunne dele det vi vet om det eldgamle håndverket.
Dere har også spurt oss om oppskrifter på bakevarene våre. Nå får dere dem. I denne boka viser vi hvordan du lager 40 av våre mest populære brød, rundstykker og boller. I tillegg får du baketips, steg for steg-beskrivelser og gode råd fra bakerne.
Hjemme, som i bakeriet, handler det om å bruke god tid, riktig teknikk og gode råvarer. For oss betyr det å bruke utelukkende økologiske råvarer. På Godt Brød er god smak og god samvittighet det vi aller mest ønsker å gi til gjestene våre.
Detaljer
- Forlag
- Innholdsbyrået
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 200
- ISBN
- 9788269006209
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2015
- Originaltittel
- Godt brød
- Format
- 28 x 22 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
M
K
– Utrolig mange gode oppskrifter som jeg har prøvd, og lykkes med. Jeg har også kommet i gang med å lage min egen surdeig etter oppskrift fra boken.