Min side Kundeservice Bli medlem

Knallgode brød

Å bake er inspirerende, det utfordrer kreativiteten og gir glede. Hjemmebakt brød er mer enn mat. Det er kjærlighet, omsorg, liv og kultur. Ingenting skaper en så innbydende og varm stemning som duften av nybakt brød. Les mer

381,-

419,- Spar: 38,-

Innbundet
Utsolgt
Å bake er inspirerende, det utfordrer kreativiteten og gir glede. Hjemmebakt brød er mer enn mat. Det er kjærlighet, omsorg, liv og kultur. Ingenting skaper en så innbydende og varm stemning som duften av nybakt brød. Det er vanskelig å vente med å smake til brødet har kjølnet. Brød er sunt, proppfullt av næringsstoffer. Det er vel derfor brød alltid har vært en viktig del av kostholdet i hele verden. Brød passer til alle typer mat, mangfoldet er ubegrenset. Wenche Frølich kjenner kornets indre hemmeligheter ettersom hun har forsket på mel og brød i mange år. I denne boken deler hun sine kunnskaper både når det gjelder råvarer og bakemetoder. Derfor er det lett for alle å lykkes med hennes oppskrifter som omfatter alt fra tradisjonelle til nyere brødtyper. Slå deg løs ved kjøkkenbenken og kna deg til nye høyder! Nyt duft og smak av brød, en av verdens eldste matvar Om forfatteren: Wenche Frølich (f 1946) er professor i mat- og ernæringsvitenskap og har forsket på brød og mel i hele sitt yrkesliv. Hun har mottatt både norske og svenske hederspriser for sin innsats innen bakeryrket og kommunikasjon av faget.

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
173
ISBN
9788241906398
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
25 x 23 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Knallgode brød:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
480,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv