– Omstendelig og fin bok. Gode oppskrifter som er enkle å forstå og følge. Koselig og inspirerende. Og brødene ble gode!
Skillebekk surdeig
Skillebekk surdeig er en inspirerende og nydelig illustrert bok om hvordan du med både tradisjonelle og enkle teknikker kan bake den deiligste surdeigsbakst. Her er oppskrifter på tradisjonelle brød, festbrød, småbrød, eltefrie brød, pizza, søtbakst og snacks av surdeig. Les mer
399,- Spar: 36,-
Logg inn for å se din bonus
Martine Myhrum Sletmoen bor på Skillebekk i Oslo, hvor hun deler tips og triks til surdeigsbaking gjennom instagramkontoen Skillebekk surdeig. Hun får daglig meldinger fra hele landet fra folk som har forsøkt å komme i gang med surdeigsbaking, men ikke fått det helt til før de fulgte hennes enkle veiledning. Martine har egen serie på Matkanalen, Surdeigsskolen. Hun er utdannet maskiningeniør og jobber i forsvarsindustrien.
Medlemsvurdering:
Omstendelig og fin bok. Gode oppskrifter som er enkle å forstå og følge. Koselig og inspirerende. Og brødene ble gode!Anita Grini
Detaljer
- Forlag
- Cappelen Damm
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 239
- ISBN
- 9788202699536
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2021
- Format
- 26 x 20 cm