Min side Kundeservice Bli medlem

Skillebekk surdeig

med enkle oppskrifter og flotte mønstre

Skillebekk surdeig er en inspirerende og nydelig illustrert bok om hvordan du med både tradisjonelle og enkle teknikker kan bake den deiligste surdeigsbakst. Her er oppskrifter på tradisjonelle brød, festbrød, småbrød, eltefrie brød, pizza, søtbakst og snacks av surdeig. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Skillebekk surdeig er en inspirerende og nydelig illustrert bok om hvordan du med både tradisjonelle og enkle teknikker kan bake den deiligste surdeigsbakst. Her er oppskrifter på tradisjonelle brød, festbrød, småbrød, eltefrie brød, pizza, søtbakst og snacks av surdeig. I tillegg får du trinn-for-trinn-instruksjoner om hvordan du kan lage de mest fantastiske mønstre på baksten din, for i tillegg til sin enkle framgangsmåte, er det vakker dekor Skillebekk surdeig er spesielt kjent for. Her får du virkelig gode ideer til hvordan du kan lage individuelle og personlige brød.

Martine Myhrum Sletmoen bor på Skillebekk i Oslo, hvor hun deler tips og triks til surdeigsbaking gjennom instagramkontoen Skillebekk surdeig. Hun får daglig meldinger fra hele landet fra folk som har forsøkt å komme i gang med surdeigsbaking, men ikke fått det helt til før de fulgte hennes enkle veiledning. Martine har egen serie på Matkanalen, Surdeigsskolen. Hun er utdannet maskiningeniør og jobber i forsvarsindustrien.

Medlemsvurdering:
Omstendelig og fin bok. Gode oppskrifter som er enkle å forstå og følge. Koselig og inspirerende. Og brødene ble gode!

Anita Grini

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
239
ISBN
9788202699536
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
26 x 20 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

A
Anita Grini – 09.03.2022

– Omstendelig og fin bok. Gode oppskrifter som er enkle å forstå og følge. Koselig og inspirerende. Og brødene ble gode!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skillebekk surdeig:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Surdeig

Casper André Lugg
Innbundet 
409,- 449,-

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-

Logg inn

Handlekurv