Meny
Surdeig for alle - Margrethe Gausel

Surdeig for alle

«SURDEIG FOR ALLE» er nettopp det - ei bok for alle. Det kan være deg som har lyst til å teste ut hvordan det er å bake helt uten gjær, eller deg som har holdt på en stund og kunne tenke deg nye idéer, oppskrifter, og kanskje litt inspirasjon. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

«SURDEIG FOR ALLE» er nettopp det - ei bok for alle. Det kan være deg som har lyst til å teste ut hvordan det er å bake helt uten gjær, eller deg som har holdt på en stund og kunne tenke deg nye idéer, oppskrifter, og kanskje litt inspirasjon. Du behøver ikke noen forkunnskaper, ettersom boka gjennom flotte illustrerte steg-for-steg metoder viser deg alt du behøver å vite om å bake den luftigste brødbakst.

Mange av oss kjenner noen som hevder at helsegevinsten er det viktigste. For andre er det smak og konsistens, og for andre igjen handler det om utfordringen i det nye - å mestre, å virkelig lage noe fra bunn av - rett og slett som en hobby.

Forfatter og matentusiast Maggi Gausel har holdt en rekke kurs i surdeigsbaking på sitt småbruk Dalheim Gård på Jæren. Hun skriver i et enkelt, konkret og folkelig språk, fritt for kompliserte «fagutt- rykk», og viser med stor innlevelse hva som er mulig å få til med mel, salt og vann.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Jæren forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 223
ISBN: 9788293913122
Utgave: 1. utg.
Format: 23 x 23 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger