Min side Kundeservice Bli medlem

2476 Atna

I denne tredje boka om den tidligere bilmekaniker og uteligger Biggen fra Sagene og hans opplevelser i Østerdalen, er det gått flere år siden han forrige gang var på besøk i Atna. Årsaken er denne gang at han vil delta i begravelsen til Agnes, som han fikk leie hus av de to gangene han tidligere hadde besøkt stedet. Les mer

226,-

248,- Spar: 22,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

I denne tredje boka om den tidligere bilmekaniker og uteligger Biggen fra Sagene og hans opplevelser i Østerdalen, er det gått flere år siden han forrige gang var på besøk i Atna. Årsaken er denne gang at han vil delta i begravelsen til Agnes, som han fikk leie hus av de to gangene han tidligere hadde besøkt stedet. Planen hans var å delta i begravelsen og så forlate stedet. Han ønsket ikke å bli innblanda i nye lovbrudd, som han var blitt ved tidligere besøk.
Han blir imidlertid overtalt til å innlosjere seg på Rønningen igjen. På Ringebufjellet har mange vindkraftmotstandere samla seg for å demonstrere mot videre vindturbinutbygging. Samtidig opptrer det ulvejegere som legger ut åte dynka med glykol i det samme området.
På lensmannskontoret på Koppang har lensmann Væringskollen fått inn en vådeskuddulykke med døden til følge. Når to eldre drapssaker også aktualiseres, blir overbetjent Brynhildsen fra KRIPOS sendt til Koppang for å bidra til løsning av de vanskelige drapssakene. Han mistenker snart Biggen for å ha noe med disse sakene å gjøre.

Detaljer

Forlag
Svein Sandnes bokforlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
296
ISBN
9788292945780
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 13 cm
Serie
Biggen 3

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på 2476 Atna:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Askefall

Stein Arne Nistad
Innbundet 
254,- 279,-
 

Betzy

Frid Ingulstad
Paperback 
229,-
 

Smykker

Marianne Vedeler
Innbundet 
355,- 390,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv