BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Hendelser ved vann

Det skjer et grusomt dobbeltmord ved Svartvattnet, i Nord-Sverige. En ung kvinne får et glimt av en mann som kan være morderen. 18 år senere ser hun ham igjen, og minnene fra fortiden vender tilbake. Det uoppklarte mordet har virket sterkt inn på mange av de som bor på stedet, og formørket deres liv. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Det skjer et grusomt dobbeltmord ved Svartvattnet, i Nord-Sverige. En ung kvinne får et glimt av en mann som kan være morderen. 18 år senere ser hun ham igjen, og minnene fra fortiden vender tilbake. Det uoppklarte mordet har virket sterkt inn på mange av de som bor på stedet, og formørket deres liv. Først nå begynner de å ane sannheten om hva som egentlig skjedde, og konflikter og hendelser som er blitt tiet i hjel, dukker fram i lyset.
"Hendelser ved vann" er en fortelling med mytiske elementer, psykologisk innsikt og skarpsindig samfunnsanalyse. Det er også historien om et landskap og hvordan menneskene griper inn og ødelegger skogen og vannet.
Boken ble kåret til årets beste krimroman ved utgivelsen i 1993. Den fikk også Nordisk råds litteraturpris og den svenske Augustprisen. Boken har senere gått sin seiersgang over hele verden og er oversatt til et stort antall språk.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
425
ISBN
9788203374098
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Händelser vid vatten
Format
21 x 13 cm
Nr
8161062
Priser
Nordisk Råds litteraturpris 1994

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hendelser ved vann:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tause

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
332,- 379,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv