Min side Kundeservice Bli medlem

Prosjekteringsprosesser

verdiskaping, bærekraft og kompleksitet

Ledelse av prosjekteringsprosesser i store bygg- og anleggsprosjekter er et krevende og undervurdert kunnskapsområde. Det er i dette arbeidet vi kan avdekke og utløse potensialet for verdiskaping for eiere, brukere og samfunnet. Les mer

379,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ledelse av prosjekteringsprosesser i store bygg- og anleggsprosjekter er et krevende og undervurdert kunnskapsområde. Det er i dette arbeidet vi kan avdekke og utløse potensialet for verdiskaping for eiere, brukere og samfunnet. Verdiene kan ta form av byggbarhet, estetikk/arkitektur og funksjonelle og kostnadseffektive løsninger for vedlikehold, drift og brukervennlighet i et livsløpsperspektiv. Målet med boken er å gi innsikt i fenomenet prosjektering og hvordan vi kan bruke tilpassede metoder og teknikker for å lede plan- og utviklingsprosesser i deres forskjellige faser (stadier og steg). I tillegg til verdiskapingsperspektivet har boken vektlagt perspektivene bærekraft og kompleksitet. Kompleksiteten kan vi ønske å redusere, men den kan også brukes som kilde til verdiskaping.
Boken er skrevet for studenter og praktikere innen prosjektering og prosjekteringsledelse. Den vil også være nyttig for studenter og praktikere innen prosjektledelse. Eksemplene som brukes, lener seg til bygg- og anleggsområdet, men teori, metoder og teknikker er like anvendbare innenfor eksempelvis offshore-installasjoner. Uansett prosjekttype må teori, metoder og teknikker settes inn i konteksten til det aktuelle prosjektet.
Bokens forfatterkollektiv dekker erfaring fra undervisning, forskning og ledelse av store, komplekse prosjekteringsprosesser. Forfatterne har ingeniør- og arkitektbakgrunn.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245049046
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Prosjekteringsprosesser

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Prosjekteringsprosesser:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv