Min side Kundeservice Bli medlem

Lean bygging

en enkel innføring i Lean for byggeprosjekter

Denne boken gir en enkel innføring i Lean-prinsipper og praksis for byggebransjen, og er designet for å gi deg en oversikt over de verktøyene vi bruker for å forbedre prosesser, redusere sløsing og øke effektiviteten i byggeprosjekter. Les mer

299,-
Sendes innen 3 virkedager
Denne boken gir en enkel innføring i Lean-prinsipper og praksis for byggebransjen, og er designet for å gi deg en oversikt over de verktøyene vi bruker for å forbedre prosesser, redusere sløsing og øke effektiviteten i byggeprosjekter. Den gir leseren en enkel oversikt over hva Lean betyr i byggeprosjekter, og i tillegg noe mer utfyllende om Lean som ledelsesfilosofi med verdiene respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring.
Boken egner seg for prosjektledere, byggeledere, konsulenter og studenter i bygg- og anleggsfag som er nysgjerrige på Lean bygging.
Forfatteren har jobbet med Lean siden begynnelsen av 2000-tallet, først som administrasjonssjef i Kirken Bymisjon og senere som bedriftskonsulent og kvalitetsrådgiver i byggebransjen. Stig Gunnar Kristiansen er utdannet jurist og økonom, HMS-rådgiver, miljøfyrtårnkonsulent og Lean praktiker. Han holder foredrag om og gir opplæring i Lean og Lean bygging.
Boken er også tilgjengelig som ebok på www.leanbygging.no.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
76
ISBN
9788230026779
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Lean bygging
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lean bygging:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv