Lean bygging

en enkel innføring i Lean for byggeprosjekter

Denne boken gir en enkel innføring i Lean-prinsipper og praksis for byggebransjen, og er designet for å gi deg en oversikt over de verktøyene vi bruker for å forbedre prosesser, redusere sløsing og øke effektiviteten i byggeprosjekter. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boken gir en enkel innføring i Lean-prinsipper og praksis for byggebransjen, og er designet for å gi deg en oversikt over de verktøyene vi bruker for å forbedre prosesser, redusere sløsing og øke effektiviteten i byggeprosjekter. Den gir leseren en enkel oversikt over hva Lean betyr i byggeprosjekter, og i tillegg noe mer utfyllende om Lean som ledelsesfilosofi med verdiene respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring.
Boken egner seg for prosjektledere, byggeledere, konsulenter og studenter i bygg- og anleggsfag som er nysgjerrige på Lean bygging.
Forfatteren har jobbet med Lean siden begynnelsen av 2000-tallet, først som administrasjonssjef i Kirken Bymisjon og senere som bedriftskonsulent og kvalitetsrådgiver i byggebransjen.

Stig Gunnar Kristiansen er utdannet jurist og økonom, HMS-rådgiver, miljøfyrtårnkonsulent og Lean praktiker. Han holder foredrag om og gir opplæring i Lean og Lean bygging.

Boken er også tilgjengelig som ebok på www.leanbygging.no.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Språk
Bokmål
ISBN
9788230026793
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Lean bygging

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lean bygging:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv