Meny
 

En snekkers dagbok

«Boka er akkurat like solid som det håndverket han beskriver, og som vi får håpe faktisk er så bra som det høres ut. Hans rause omtale av kolleger og det faglige fellesskapet er rørende.»

, Dagbladet Terningkast 5

Tømrermester Ole Thorstensen startet en debatt med essayet "De manuelle", som tar opp håndverkenes stilling i samfunnet. Fagarbeideren stiller som regel nederst på rangstigen og sist i rekka av fagfolk, etter arkitekter, ingeniører, plan- og bygningsetaten og - selvsagt - etter kunden. Les mer

Vår pris
298,-
Spar
30,-

Veil. pris: 328,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 298,-
Spar: 30,-

Veil. pris: 328,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

Tømrermester Ole Thorstensen startet en debatt med essayet "De manuelle", som tar opp håndverkenes stilling i samfunnet. Fagarbeideren stiller som regel nederst på rangstigen og sist i rekka av fagfolk, etter arkitekter, ingeniører, plan- og bygningsetaten og - selvsagt - etter kunden. Nå har Ole Thorstensen skrevet bok om hverdagene sine som tømrer.En snekkers dagbok er en kjærlighetserklæring til faget som tømrer, en beskrivelse av lange arbeidsdager med befaringer, snekring, tegning, kundemøter, skriving av tilbud, dialog med arkitekter og ingeniører, orientering i økonomi og juss, kjennskap til brannforskrifter og gleden ved å finne gode tekniske løsninger. Stoltheten over faget lyser ut fra sidene!

Fakta