Meny
 
Trehus - 
   Knut Ivar Edvardsen
  
   Trond Ramstad
  
   Remy Eik-Nikolaisen
  
   Anne Eliassen
  
   Trinh Lam Thi Ngoc
  
   Jonny Saltnes
  
   Charlotte Strøm
  
   Marcus Doni Sudarsono

Trehus

; Trond Ramstad ; Remy Eik-Nikolaisen (Illustratør) ; Anne Eliassen (Illustratør) ; Trinh Lam Thi Ngoc (Illustratør) ; Jonny Saltnes (Illustratør) ; Charlotte Strøm (Illustratør) ; Marcus Doni Sudarsono (Illustratør)

Serie: SINTEF Byggforsk Håndbok 5

Trehus favner trehusbygging i hele sin bredde: planlegging, utførelse og teori. Boka er et referanseverk for alle som er involvert i bygging av solide og energiøkonomiske trehus - fra studenter og håndverkere, til entreprenører, rådgivere og arkitekter. Les mer
Vår pris
970,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 970,-

(Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Trehus favner trehusbygging i hele sin bredde: planlegging, utførelse og teori. Boka er et referanseverk for alle som er involvert i bygging av solide og energiøkonomiske trehus - fra studenter og håndverkere, til entreprenører, rådgivere og arkitekter. Også selvbyggere og tiltakshavere vil ha nytte av boka.

Den nye utgaven av kan brukes som retningslinje for trehusbygging etter gjeldende myndighetskrav og standarder, tilpasset norsk klima og passivhusnivå. Løsningene tilfredsstiller TEK, og det er tatt høyde for varslede endringer i regelverket.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: SINTEF akademisk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 464
ISBN: 9788253613918
Utgave: 1. utg.
Format: 30 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger