Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Wien

Wien rommer mer enn det vi er vant til å høre om: store kaker, overdådige fasader og Strauss-valser. Denne boka viser både det tradisjonelle og det hypermoderne Wien. Wien er en skattkiste av historiske stilarter og kunstuttrykk og er samtidig stedet der nyskapende estetikk har vokst frem. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Wien rommer mer enn det vi er vant til å høre om: store kaker, overdådige fasader og Strauss-valser. Denne boka viser både det tradisjonelle og det hypermoderne Wien. Wien er en skattkiste av historiske stilarter og kunstuttrykk og er samtidig stedet der nyskapende estetikk har vokst frem. Her finnes både det enkle og det eksklusive, det storslagne og det intime.

Forfatterne presenterer et stort antall skjulte perler i denne helt spesielle byen - strålende museer som ikke er så godt kjent, glimrende restauranter og kafeer som ikke nødvendigvis er veldig dyre, og overraskende steder og miljøer. Nye sider ved kjente attraksjoner og institusjoner blir også omtalt. Her er tips og anbefalinger fra mange ulike deler av Wien. Flest er selvsagt fra sentrumsområdet Innere Stadt og områdene umiddelbart rundt, men også fra flere andre bydeler. Noen fine dagsturer ut av byen blir også anbefalt.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
215
ISBN
9788248917878
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
22 x 14 cm
Nr
8107688
Serie
100 unike opplevelser

Medlemmers vurdering

B
Bente R. Hornæs – 25.07.2019

– Knut Olav Åmås og Knut Aastad Bråten, Wien

Oppdag mer

Bøker som ligner på Wien:

Berlin
Ny!

Berlin

Helge Jordheim
Innbundet 
437,- 499,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Sicilia

Yngve Kvistad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv