Meny

Mesopotamia

; Dagfinn Foldøy (Oversetter)

Ni personers veier krysses i den ukrainske storbyen Kharkiv .Felles for dem alle er at de er vokst opp etter jernteppets fall og har mistet stadig flere illusjoner om det kaotiske postkommunistiske hjemlandet. Les mer
Vår pris
142,-
Spar
47,-

Veil. pris: 189,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 142,-
Spar: 47,-

Veil. pris: 189,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Ni personers veier krysses i den ukrainske storbyen Kharkiv .Felles for dem alle er at de er vokst opp etter jernteppets fall og har mistet stadig flere illusjoner om det kaotiske postkommunistiske hjemlandet. Allikevel nærer de fremdeles små håp om å skape seg et anstendig liv. Bob følger drømmen om å prøve seg i USA, men får det ikke til. Foma lengter etter en kjæreste, men forsøket på å bli sammen med en eks-prostituert skaper flere problemer enn fornøyelser. De er alle mennesker som tilfeldigvis befinner seg på feil sted til feil tid.

Mesopotamia - «landet mellom flodene» - er i denne boken området mellom Dnipr og Donets, med Ukrainas nest største by Kharkiv som sentrum. Boken er Serhij Zjadans hyllest til dennebyen. Han beskriver blokker og bolighus, trange leiligheter og hemmelige kjellere og skildrer hvordan hovedpersonene snor seg fram gjennom portrom og bakveier. Gjennom ni sammenvevde historier skildres Zjadans Kharkiv, både det vakre og det nedslitte, det vemodige og det humoristiske.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 350
ISBN: 9788253043401
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Meсoпoтaмiя
Format: 20 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger