Meny

Friluftsfersking

full av inspirasjon og tips til et lavterskel friluftsliv

; Unececilie (Bidragsyter)

Friluftsfersking byr på Une Cecilies beste tips og triks som fersking på tur, med hovedvekt på lavterskel friluftsliv. For som hun sier trenger du ikke gå lengst, være tøffest eller ha det beste utstyret for å få de største naturopplevelsene! Her får du hjelp til alt i fra hvilket utstyr du kan trenge, til mentale verktøykasser som støtte for å sove ute på tur alene for første gang. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Friluftsfersking byr på Une Cecilies beste tips og triks som fersking på tur, med hovedvekt på lavterskel friluftsliv. For, som hun sier, trenger du ikke gå lengst, være tøffest eller ha det beste utstyret for å få de største naturopplevelsene! Her får du hjelp til alt, fra hvilket utstyr du kan trenge til mentale verktøykasser som støtte for å sove ute på tur alene for første gang. I tillegg får vi et ærlig innblikk i hennes reise og hvordan naturen har vært en støttespiller i hennes liv.

Une Cecilie Oksvold er kjent fra Instagramkontoen @unececilie. Etter å ha vært preget av angst og depresjon siden barndommen, fant hun som 24-åring et mentalt pusterom ute i naturen. Siden den gang har hun vært en aktiv friluftsfersking med bratt læringskurve.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 247
ISBN: 9788202724368
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 20 cm
Nr: 8204012
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger