Meny
 

Utenetter

en praktisk guide til friluftsliv med hele familien

; Oliver Halvorsrød

« «En ærlig, gjennomført, konkret og inspirerende gavepakke til foreldre som vil bli bitt av friluftsbasillen.» FORELDRE & BARN»

Utenetter er en håndbok og en motivasjon for å ta med de minste i familien på de store og små opplevelsene naturen har å by på. Her får du masser av nyttige tips og praktiske triks, samt nødvendig kunnskap og formidling av tanker rundt livet utendørs. Les mer
Vår pris
249,-
Spar
200,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 249,-
Spar: 200,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Utenetter er en håndbok og en motivasjon for å ta med de minste i familien på de store og små opplevelsene naturen har å by på. Her får du masser av nyttige tips og praktiske triks, samt nødvendig kunnskap og formidling av tanker rundt livet utendørs.

Boken er rikt illustrert og kommer med mange råd for å utvikle friluftslivskunnskapen din til neste nivå - og til å hjelpe de yngste inn i en sunn og motiverende friluftsvane.

Forfattere er Nina Volstad og Oliver Halvorsrød, som er kjent som Friluftsflokken! Flokken består av Nina og Oliver med unge Vilder & Leonora. Sammen tok de en beslutning for fire år siden om å være ute så mye de maktet, og de startet med et enkelt mål: 2 netter pr. måned imellom mai og september.

Fakta