Meny

Hest mørk valnøtt

Kay Bojesen

Den ultimate dekorgjenstanden for alle som er glade i hester! Les mer
Vår pris
999,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 50 bonuskroner!

Vår pris: 999,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 50 bonuskroner!

Mer om produktet

Kay Bojesens hest så dagens lys på begynnelsen av 1930-tallet og ble raskt en ikonisk figur, like populær blant gamle som unge. Hesten er laget av eksklusivt valnøtt-tre. Hesten har myke linjer og et lystig uttrykk, og gir frie tøyler til en galopperende fantasi! Det rene og klassiske designet gjør at den vil passe inn i ethvert hjem. Tips: denne designklassikeren er en fin gave til alle store anledninger – både bryllup, bursdager og konfirmasjoner. Hesten kommer i en flott gaveboks.

Kay Bojesen sitt unike talent for å spre oppfinnsomhet gjennom trefigurer har gjort hans magiske designunivers verdenskjent. Figurene med estetiske, smilende linjene representerer en hyllest til barnet i oss.

Kay Bojesen var ferdig utdannet sølvsmed i 1910, og som en av de første innenfor dansk kunsthåndverk lot han seg fascinere av funksjonalismen. I 1930-årene begynte Bojesen virkelig å dyrke interessen for å jobbe med tre. Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med «smilende» linjer. Kay Bojesen er blitt et kjærkomment designnavn som går igjen i mange hjem.

Treverket kan ha ulike farger og variasjoner i mønsteret, noe som gjør hver trefigur helt unik.

Materiale: valnøtt-tre
Mål: høyde 14 cm

Fakta