Min side Kundeservice Bli medlem

Lerketre med kongler H 125 cm

1599,-
Utsolgt

Kunstig lerketre med stemningsfullt preg! Kunstige lerketrær blir en større og større trend, av flere grunner. De er helt allergivennlige, de drysser ikke, og de er like fine år etter år! I tillegg holder de seg like godt inne som ute – i all slags vær og temperatur.

Vi har falt helt for disse vakre trærne i naturtro utførelse som skaper lun og hjemmekoselig stemning på et blunk. Foten som er laget for stabilitet og tyngde er kledd med jute.

Materiale: plast, jute
Mål: høyde 125 cm

Nr: 8167524

Medlemmers vurdering

T
Tove Mette – 19.12.2023

– Pakket det ut i dag, og ble nokså skuffet da de fleste av konglene hadde ramla av og ene greina var knekt. Jeg synes ikke det er verd pengene selv om jeg kjøpte det til redusert pris.

B
Bettina – 08.02.2023

– Nydelig lerketre. Dekorativt og kan faktisk stå framme hele året, kommer an på hva man vil bruke det til. Kjempefin kvalitet, står stødig.

K
Kari – 07.02.2023

– Eg er glad eg kjøpte dette treet da det var 75% avslag på det og ikkje til full pris. Treet er spinkelt og det luktar gammal kjellar av det.

H
Hilde – 12.01.2022

– Treet i seg selv har passe størrelse til å brukes inne som pynt. Satte det i en litt stor potteskjuler, satte på en lysslynge og litt pynt, og hadde glede av at det lyste opp i en mørk årstid. Senere hadde jeg det stående ute, under tak, på et lite bord fordi det luktet rart av det. Det luktet "lang lagringstid i papp", og jeg har ennå ikke fått bort lukta. Har du tips til hva som kan fjerne den, tas det mot med takk, da jeg liker treets utseende og gjerne vil ha det uten å irritere meg over lukta.

T
Tove Dahl – 10.01.2022

– Ser naturtro ut. Fin størrelse.

M
Maria – 26.11.2020

– Ikke fornøyd med denne. Den mangler grønt på flere greiner og dermed ser man godt at dette er plast. Kongene ramler av.

Flere produkter fra Leve Interiør:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv