Lysestake Winter Stories Rev

Finnsdottir

Kjærlighet i posten! Hils på reven, det nye medlemmet i Winter Stories-familien. Les mer

Finnes i disse variantene

Vår pris: 379,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 19 bonuskroner!

Mer om produktet

Endelig er det tid for innekos igjen. Endelig er det på tide å fylle hjemmet med den stemningsfulle atmosfæren stearinlys gir. Man kan aldri få for mange!

Winter Stories lysestakene er håndlaget og gir en nostalgisk følelse av skogsturer og eventyr. Finn fram en tykk roman eller en eventyrbok fra loftet, og bre et stort ullpledd over både deg og barna. Hvorfor ikke bruke lysestaken som en adventskalender? Den lure reven blir garantert barnas favoritt!

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest.

Winter Stories Forest-lysestakene fra Finnsdottir er laget i nydelig porselen og framstår som en stilsikker og pen pyntegjenstand i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker.

Tips: Dette er en lekker gave som passer ekstra godt til alle lure rever!

Høyde: 8 cm
Bredde: 10 cm

Fakta