Meny

Lysfat stort hvit/sort

Paradisverkstaden

Vakkert og håndlaget lysfat. Les mer
Finnes i disse fargene
Vår pris
639,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 32 bonuskroner!

Vår pris: 639,-


Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 32 bonuskroner!

Mer om produktet

Dette nydelige lysfatet i stengods er dreiet og malt for hånd. Basen er hvit og det skapes en spennende kontrast med de fargede linjene. Vakkert å se på med levende lys i, og hvorfor ikke gjøre det litt ekstra gøy med å servere godsaker i fatet? Nøtter, smågodt eller sjokoladetrøfler både ser og smaker fantastisk i kombinasjon med dette lysfatet.

I verkstedet på Öland skapes hele den unike kolleksjonen fra Paradisverkstaden. Her formgis, glaseres og dekoreres all keramikk her. Hvert produkt berøres omtrent 27 ganger av en menneskehånd fra start til ferdig produkt!

Paradisverkstaden er en familiebedrift som formgir og lager sin keramikk i verkstedet og atelieret på Öland i Sverige. Det hele begynte med Olof og Eva i 1975, Olof hadde utdannet seg til keramiker og Eva til tekstilkunstner. Sammen startet de Paradisverkstaden, som sprang ut fra Olofs former og Evas dekor. I 1986 ble de utnevnt til Kongelig Hoffleverandør og på 90-tallet startet de å delta på interiørmesser i Sverige og Tyskland. I dag er døtrene Hanna og Moa Paradis ansvarlige for produksjonen, og Moa har blant annet utviklet kolleksjonen «Linje», som er blant deres aller mest solgte.

Mål: høyde 10 cm, diameter 25 cm

Fakta