Påskeoppheng H7,5 cm løv

249,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

De fine Souvenir Easter påskeoppheng i munnblåst borosilikatglass fra Holmegaard er inspirert av vårens glede og alle dens lyse farger. Denne dekorasjonen er 7,5 cm lang og er et symbol på de første bladene som åpenbarer seg etter den lange vinteren. Med sin enkle og minimalistiske design får du følelsen av årene i bladet, som er malt kunstnerisk og lett for hånd. De klare, lilla stripene skaper en moderne kontrast til den klassiske mørkegrønne fargen, og kombinasjonen mot hvit bakgrunn gir et rent og enkelt uttrykk.

Dekorasjonene er malt for hånd og gir hvert egg sitt eget unike uttrykk. En sølvfarget tråd gjør det enkelt å henge eggene på nyklipte grener-plassert i f.eks. en stor vase - der de umiddelbart sprer påskestemning i hjemmet. Du kan også henge dem i vinduet, hvor de vil reflektere vårsolens stråler og bli enda vakrere.

Et påskeoppheng fra Holmegaard er også en ideell vertinnegave til påskelunsjen med familie eller venner.

Materiale: Munnblåst borosilikatglass
Mål: høyde 7,5 cm, diameter 5,5 cm

Om Holmegaard:
Med en lang og stolt tradisjon for glassproduksjon siden 1825 er Holmegaard et dansk designikon og et av de mest anerkjente navnene i skandinavisk tradisjon for kunsthåndverk. Holmegaards kulturarv er mer enn en fortelling om kvalitetshåndverk gjennom tidene. Holmegaard bygger på arven fra en bemerkelsesverdig kvinne forut for sin tid – grevinne Henriette Danneskiold-Samsøe – som ikke bare fulgte sin avdøde manns drøm om å anlegge et glassverk ved Holmegaard Mose, men som også klarte å omdanne det til et kunstnerisk og estetisk designunivers som fortsatt er aktuelt den dag i dag.

 

Nr: 8214336

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Holmegaard:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv