Meny

Panda malt bøk

Kay Bojesen

Nydelig panda fra Bojesens fantastiske univers. Les mer
Vår pris
999,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Vår pris: 999,-


Leveringstid: Sendes innen 2 virkedager

Mer om produktet

Kay Bojesens fantastiske kolleksjon av vakre dyr i tre er ofte inspirert av virkelige hendelser. Den lille pandaen er inspirert av Zoologisk Have i København og det nye pandahuset som ble innviet av to kinesiske pandaer i april 2019. Det lille sjarmtrollet i sort og hvitt har fokus på verdens truede dyrearter, og Kay Bojesen gir en del av overskuddet fra pandasalget til WWF.

Pandaen er bare 15 cm høy, men er full av små og gjennomtenkte detaljer som kjennetegner Kay Bojesens design. Pandaen er laget i malt FSC®-sertifisert bøk. Forest Stewardship Council sertifiserer bærekraftig skogbruk, og alle virksomheter med sertifiseringen kontrolleres minst en gang årlig.

Kay Bojesen sitt unike talent for å spre oppfinnsomhet gjennom trefigurer har gjort hans magiske designunivers verdenskjent. Figurene med estetiske, smilende linjene representerer en hyllest til barnet i oss.

Kay Bojesen var ferdig utdannet sølvsmed i 1910, og som en av de første innenfor dansk kunsthåndverk lot han seg fascinere av funksjonalismen. I 1930-årene begynte Bojesen virkelig å dyrke interessen for å jobbe med tre. Hans ambisjon var å skape fantasifulle modeller i et design med «smilende» linjer. Kay Bojesen er blitt et kjærkomment designnavn som går igjen i mange hjem.

Materiale: FSC®-sertifisert bøk
Mål: høyde 15 cm

Fakta