Spirit

Finnes i disse variantene:

699,-
Sendes innen 2 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Spirit er håndlaget i lønn og eik og vil med sin lekne framtoning bringe en touch av natur og skog til interiøret. Spirit har bevegelige bein og du kan snu på hodet slik at du får det uttrykket du ønsker.

Spirit er designet av Chresten Sommer, og den nydelige trefiguren er håndlaget av sertifisert eik og lønn. Rådyret Spirit tilfører glede og hygge til interiøret, både på baderommet og I resten av hjemmet.

Spirits beste venn er selvfølgelig en annen trefigur fra Spring Copenhagen, rådyrkalven Spot.

Mål: høyde: 19 cm, lengde: 13 cm

 

Spring Copenhagen er en dansk designvirksomhet som har dype røtter i den skandinaviske designtradisjonen. De brenner for inspirerende ideer, design og godt håndverk. Navnet Spring refererer til årstiden hvor alt springer ut – til følelsen av foryngelse, fornyelse og feiringen av ideer som blir bragt til live.

Spring Copenhagen skaper bærekraftige og førsteklasses interiørdetaljer til hjemmet i skandinavisk, klassisk design med en ny touch. Spring Copenhagen omfavner det eldre og kombinerer med det nye. Med fokus på funksjon, estetikk, originalitet og kreativitet som en gjør forskjell i hverdagen.

 

Nr: 8213852

Medlemmers vurdering

Flere produkter fra Spring Copenhagen:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Spot

Spring Copenhagen
Gaver og interiør 
549,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv