Min side Kundeservice Bli medlem

Winter Stories lysestake bambi

Finnes i disse variantene:

499,-
Utsolgt

Endelig er det tid for innekos igjen. Endelig er det på tide å fylle hjemmet med den stemningsfulle atmosfæren stearinlys gir. Man kan aldri få for mange!

Winter Stories-lysestake sprer ikke bare lys, varme og glede, men også en følelse av noe nostalgisk. Finn fram en tykk roman eller en eventyrbok fra loftet, og bre et stort ullpledd over både deg og barna. Hvorfor ikke bruke lysestaken som en adventskalender?

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest.

Winter Stories-lysestaken fra Dottir er håndlaget i nydelig porselen og framstår som en stilsikker og pen pyntegjenstand i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker. 

Tips: Dette er en meget lekker gave til noen du liker ekstra godt.

Mål: høyde 11 cm, diameter 9,8 cm

 

Nr: 8110883

Medlemmers vurdering

B
Berit Svarva – 09.03.2022

– Meget fornøyd

B
Berit Kvaal Birkelund – 06.11.2018

– Lekker og dekorativ. Gir lys og glede. Super julepresang.

T
Tove R Heimdal – 14.11.2017

– Helt nydelig. Ble kjempefornøyd.

B
Berit – 11.11.2017

– Den er kjempesøt, men mindre en jeg hadde forestilt meg til tross for at størrelsen står beskrevet. Gleder meg til å sette den fram så snart advent kommer :)

B
Bente G. Pettersen – 27.10.2017

– Liten og søt lysestake som jeg kommer til å ha fremme hele vinteren, ja kanskje hele året, da den ikke nødvendigvis behøver å assosieres hverken med jul eller vinter. Jeg kjøpte begge lysestakene, den andre heter skog. De er kjempefine sammen, og kan godt leve hver for seg. Jeg liker den litt stramme formen, samtidig som bambien myker opp, og jeg liker godt de litt duse fargene. Står fremme allerede hos meg, med grågrønt lys i.

Flere produkter fra Dottir:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv