BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Winter Stories lysestake hjort

Finnes i disse variantene:

499,-
Utsolgt

Hjorten er et av skogens vakreste dyr og perfekt pynt til høstkosen. Endelig er det på tide å fylle hjemmet med den stemningsfulle atmosfæren stearinlys gir. Man kan aldri få for mange!

Winter Stories håndlagde lysestake sprer ikke bare lys, varme og glede, men også en følelse av noe nostalgisk. Finn fram en tykk roman eller en eventyrbok fra loftet, og bre et stort ullpledd over både deg og barna. Hvorfor ikke bruke lysestaken som en adventskalender, med et dekorativt lys som teller ned til jul?

Designeren, Thora Finnsdottir, er født på Island, og inspireres av landets store kontraster hvor natur møter sivilisasjon, og gammelt møter moderne. Hennes designuttrykk handler om å puste nytt liv i hverdagsobjekter ved å lage fantastiske produkter i porselen. Produktene er laget for å komplementere ditt eksisterende interiør og gjøre det enkelt for deg å uttrykke din personlige stil. Formspråket er lekent og kreativt, og passer til både hverdags og fest. «Less is a bore».

Winter Stories-lysestakene fra Dottir er laget i nydelig porselen og framstår som stilsikre og pene pyntegjenstander i hjemmet. Den trives godt alene, men blir ekstra fin sammen med andre Winter Stories-lysestaker.

Mål: høyde 13, diameter 9 cm
Tips: En herlig førjulsgave til noen du liker ekstra godt.

Nr: 8134723

Medlemmers vurdering

H
H.G. Berge – 23.11.2023

– Har kjøpt Dottir winter Stories, og den er veldig fin. Det som er dumt er at det er vanskelig å få tak i lys, 30x300 mm, Bokklubben er utsolgt.

M
MKHj. – 27.11.2018

– Årets adventsgave fra ho mor.

T
Tove R Heimdal – 14.11.2018

– Er kjempefornøyd. Den er helt nydelig. Har også Bambi.

Flere produkter fra Dottir:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv