Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille boken om Chanel

historien om det ikoniske motehuset

Denne vakkert illustrerte boken byr på den fascinerende beretningen om Coco Chanel, jenta fra fattighuset som ble verdens mest kjente moteskaper. Da hun skapte og bygget opp motehuset sitt, var det revolusjonerende. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Denne vakkert illustrerte boken byr på den fascinerende beretningen om Coco Chanel, jenta fra fattighuset som ble verdens mest kjente moteskaper. Da hun skapte og bygget opp motehuset sitt, var det revolusjonerende. Hun tilbød kvinner rene linjer og komfortable klær, ledsaget av få, men markante smykker, og som stod i sterk kontrast til samtidens overlessede klær. Hun endte opp med å skape sin egen stil som endret kvinnemoten for alltid.

«Den lille boken om Chanel» hyller Chanels liv og livsverk, og viser hennes vei til suksess fra en fattig bakgrunn til det globale fenomenet merket er i dag. Selv nå, mange år etter sin død, huskes hun ikke bare for sine mange bidrag til moteverdenen, men også for å ha hevdet seg som kvinne i en manns verden. Hennes sterke meninger om mote og livet lever også videre.

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788293493907
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Little book of Chanel
Format
19 x 13 cm
Serie
Historiene om ikoniske motehus

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille boken om Chanel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv