Min side Kundeservice Bli medlem

Den lille boken om Louis Vuitton

historien om det ikoniske motehuset

Historien om Louis Vuitton begynte i seg selv med en reise. Grunnleggeren som ga navn til selskapet, var bare 14 år gammel da han i 1835 forlot hjemstedet øst i Frankrike og satte kursen for Paris til fots. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Historien om Louis Vuitton begynte i seg selv med en reise. Grunnleggeren som ga navn til selskapet, var bare 14 år gammel da han i 1835 forlot hjemstedet øst i Frankrike og satte kursen for Paris til fots. Først to år senere ankom Louis Vuitton den franske hovedstaden uten andre eiendeler enn det han sto og gikk i.

I dag er Louis Vuitton et av verdens mest verdifulle luksusmerker. Arven etter en ung fransk gutt med lua i hånden er ikke småtterier. En eventyrer, entreprenør, designer og innovatør. Han var en pioner innen sitt felt, og målet hans var å gjøre livet enklere for de reisende.

«Den lille boken om Louis Vuitton» er den gjennomillustrerte historien i lommeformat om et av verdens mest luksuriøse motehus.

Med detaljer om den globale ekspansjonen av Louis Vuitton på 1980-tallet, opprettelsen av det mektige motekonglomeratet LVMH, og utnevnelsen i 1997 av Marc Jacobs som selskapets nye sjefsdesigner, er dette historien om en transformasjon fra koffertmaker til luksusmotemerke. Louis Vuittons videre utvikling under kreativ ledelse av Nicolas Ghesquière og Virgil Abloh er også skildret gjennom tekst og bilder.

Detaljer

Forlag
Memo
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
160
ISBN
9788293493891
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Little book of Louis Vuitton
Format
19 x 13 cm
Serie
Historiene om ikoniske motehus

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den lille boken om Louis Vuitton:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv