Min side Kundeservice Bli medlem

Jesu gjenkomst

en gjennomgang av Johannes' åpenbaring

Budskapet om at Jesus kommer igjen, går som en rød tråd gjennom Det nye testamente. Men det er påfallende hvor liten plass det har i dagens forkynnelse. Er det en frukt av overflodssamfunnet vi lever i? Har vi fått det så godt at himmelen kan vente? Da er det på tide å løfte fram dette budskapet på nytt. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Budskapet om at Jesus kommer igjen, går som en rød tråd gjennom Det nye testamente. Men det er påfallende hvor liten plass det har i dagens forkynnelse. Er det en frukt av overflodssamfunnet vi lever i? Har vi fått det så godt at himmelen kan vente? Da er det på tide å løfte fram dette budskapet på nytt. Den som tror på Jesus, har jo det beste igjen.
Kurt Hjemdal har mange års erfaring med å undervise i Johannes' Åpenbaring. I dette bibelstudieopplegget tar han for seg et kapittel i Bibelen som for mange føles krevende og fremmed å lese, og gir oss nøkler til å forstå budskapet på en måte som setter resten av Bibelen i et avgjørende perspektiv. Boken er delt inn i ti kapitler med gode spørsmål til samtale.

Detaljer

Forlag
Luther
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
133
ISBN
9788253149073
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
21 x 14 cm
Serie
Hva sier Bibelen?

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jesu gjenkomst:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Innsikt

Enok Kråkenes
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv