Nervesystemet

en innføring

Nervesystemet er en innføringsbok i et sentralt tema innen anatomi og fysiologi. Nervesystemet påvirker hele kroppen, og god kunnskap om nervesystemet er avgjørende for å forstå mange av kroppens funksjoner. Les mer

209,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Nervesystemet er en innføringsbok i et sentralt tema innen anatomi og fysiologi. Nervesystemet påvirker hele kroppen, og god kunnskap om nervesystemet er avgjørende for å forstå mange av kroppens funksjoner. Kunnskap om nervesystemet gir også et grunnlag for å forstå sykdomsprosesser i nervesystemet og hvordan disse behandles.
Boka er pedagogisk oppbygget og dekker faginnholdet for nasjonal deleksamen i anatomi, fysiologi og biokjemi for bachelorutdanningen i sykepleie. Boka har også med kliniske eksempler og oppgaver som gjør den ypperlig for repetisjon før eksamen. Primærmålgruppen er sykepleierstudenter. Andre studenter innenfor helsefag og idrettsfag vil også ha stor nytte av boka.
Lars Kyte er lege og spesialist i nevrologi. Han er førstelektor ved Høgskulen på Vestlandet og har lang erfaring som lærer i anatomi og fysiologi ved sykepleierutdanningen i Førde.
Boka Nervesystemet inngår i Fagbokforlagets «Rett på sak!»-serie i naturvitenskapelige emner for sykepleierstudenter.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
99
ISBN
9788245026955
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Nervesystemet
Format
21 x 14 cm
Serie
Kortlest

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nervesystemet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv