Min side Kundeservice Bli medlem

Mat og medisin

lærebok i generell og klinisk ernæring

Mat og medisin - Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. Les mer

839,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Mat og medisin - Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin.

Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.

Medlemsvurdering:
Hei til dere alle. Boka har mange gode forklaringer og anbefalinger. Det kunne ha vært oppdatert med budskapet om nødvendige mengder av klkaloriene avhengig av yrket, stofforbreningen og daglige aktiviteter i hvert enkelt tilfelle og innholdet av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i samme matvarer som er dyrket fra forskjellige områder i Norge.

Nataliya Bohdan

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
540
ISBN
9788202643904
Utgave
7. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
25 x 18 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

V
V.R – 17.12.2021

– Litt rart at denne boken er anbefalt som lærebok i generell og klinisk ernæring

N
Nataliya Bohdan – 24.08.2021

– Hei til dere alle. Boka har mange gode forklaringer og anbefalinger. Det kunne ha vært oppdatert med budskapet om nødvendige mengder av klkaloriene avhengig av yrket, stofforbreningen og daglige aktiviteter i hvert enkelt tilfelle og innholdet av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i samme matvarer som er dyrket fra forskjellige områder i Norge.

m
mea – 31.05.2007

– Mat og Medisin er på mange måter en bok som burde være i alles bokhyller, fordi den er fin og se på og inneholder viktig stoff om ernæring, som forsåvidt er greit tilgjengelig gjennom boken. Ettersom jeg studerer medisin selv, anmelder jeg denne boken som pensumbok, og til det er den ikke å anbefale. Kvaliteten på kapitlene er særdeles ujevn, den språklige kvaliteten er varierende, boken faller rett og slett igjennom. Boken prøver å forene samfunnsernæring og klinisk ernæring, men faller dessverre litt igjennom, det blir veldig halvveis. Et stort pluss er at boken er oppdatert hva forskning angår, men det er dessverre ikke nok. Som et mer generelt oppslagsverk er boken imidlertid kjempefin.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mat og medisin:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjertet

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
157,- 179,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv