Min side Kundeservice Bli medlem

Cooking With Wholefoods

This exciting collection of over 100 health-giving recipes features tempting recipes for breakfasts and brunches; soups and light meals; main courses; tarts, pies and pizzas; salads; side dishes; desserts; and cakes, bakes and breads. Les mer

285,-
Innbundet
Sendes innen 21 dager

Logg inn for å se din bonus

This exciting collection of over 100 health-giving recipes features tempting recipes for breakfasts and brunches; soups and light meals; main courses; tarts, pies and pizzas; salads; side dishes; desserts; and cakes, bakes and breads. A fascinating visual guide follows with information on every kind of natural whole food, from fruit and vegetables to grains, nuts and seeds, and from dairy products and tofu to herbs, spices and store-cupboard basics. It includes essential facts about key health benefits, traditional healing qualities and nutritional value, with details about how each food boosts health and vitality. Find out which foods may help to lower cholesterol, reduce the risk of heart disease, dramatically lower your cancer risk and enjoy a much healthier way of eating. This volume belongs on the bookshelf of every health-conscious consumer.

Medlemsvurdering:
Jeg har jaktet på en slik bok i årevis, men har hittil ikke funnet en som passer min smak og tidsramme! Denne boken er derimot en liten perle på mange måter, med oppskrifter og ingredienser som alle er sunne og tar utgangspunkt i grovere meltyper, fremfor hvitt mel som etter min mening er både kjedelig, usunt og smakløst ... Wholefoods vil også si at man nytter seg av mer kortreiste ingredienser, både i form av grønnsaker, frukt og kjøtt. Hensikten med denne boken er å få leseren til å spise både sunnere og enklere, med smaker som komplimenterer hverandre ypperlig! En strålende bok på alle måter, spesielt rettene fra det italienske og spanske kjøkken! Glimrende!

Jeb

Detaljer

Forlag
Lorenz Books
Innbinding
Innbundet
Språk
Engelsk
ISBN
9780754819288
Utgivelsesår
2009

Medlemmers vurdering

J
Jeb – 15.08.2009

– Jeg har jaktet på en slik bok i årevis, men har hittil ikke funnet en som passer min smak og tidsramme! Denne boken er derimot en liten perle på mange måter, med oppskrifter og ingredienser som alle er sunne og tar utgangspunkt i grovere meltyper, fremfor hvitt mel som etter min mening er både kjedelig, usunt og smakløst ... Wholefoods vil også si at man nytter seg av mer kortreiste ingredienser, både i form av grønnsaker, frukt og kjøtt. Hensikten med denne boken er å få leseren til å spise både sunnere og enklere, med smaker som komplimenterer hverandre ypperlig! En strålende bok på alle måter, spesielt rettene fra det italienske og spanske kjøkken! Glimrende!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Cooking With Wholefoods:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv