Kokeboken naturlig slank med tarm i balanse

; Anne Valeur (Fotograf)


Boken er en totalpakke med alt du trenger for å oppnå en sunn vekt for alltid. Du får innsikt i hvordan ubalanse i tarmfloraen henger sammen med vektøkning, og hvilken mat som kan gi sunn vekt over tid, ikke bare reduserer den på kort sikt. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,- (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka


Boken er en totalpakke med alt du trenger for å oppnå en sunn vekt for alltid. Du får innsikt i hvordan ubalanse i tarmfloraen henger sammen med vektøkning, og hvilken mat som kan gi sunn vekt over tid, ikke bare reduserer den på kort sikt. Du får vite hvordan du oppnår en rik bakterieflora som bidrar til at kroppen tar opp færre kalorier fra maten du spiser, og lagrer mindre fett. Sultfølelsen blir redusert og du får mindre lyst på søtt.

Fedon Lindberg leder deg gjennom vektnedgangen steg for steg, gjennom to faser: Fase 1 er selve vektnedgangen, fase 2 er stabiliseringsfasen, da du skal legge grunnlaget for å beholde dine gode vaner livet ut. Du finner ukemenyer og oppskrifter for hver av fasene, til sammen 70 oppskrifter til alle dagens måltider. Alle er merket etter disse kriteriene:


1. Fase 1 (vektnedgang) og fase 2 (vektstabilisering)
2. Fri for melk, egg, gluten eller gjær
3. Vegetariske og veganske


Med denne kokeboken blir det enklere å få bedre fordøyelse, sunnere tarm, økt forbrenning og en varig sunn og naturlig vekt - og samtidig nyte god mat hver eneste dag.


Fakta