Midtlivsdietten

bedre helse resten av livet

; Sam Rice ; Issy Croker (Fotograf) m.fl.

Mat for god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40-50 årsalderen forebygges med riktig kosthold. Denne boken har oppskriftene og rådene du trenger. På et tidspunkt i livet - rundt midtveis kanskje - er det naturlig å bli mer opptatt av egen helse. Les mer
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,- (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Mat for god helse midt i livet. Hormonskifte og fysiske endringer i 40-50 årsalderen forebygges med riktig kosthold. Denne boken har oppskriftene og rådene du trenger. På et tidspunkt i livet - rundt midtveis kanskje - er det naturlig å bli mer opptatt av egen helse. Midt i livet forandrer kroppene våre seg dramatisk. Nattesvette og hetetokter er noen kjente symptomer grunnet hormonendringene som skjer. Boken gir deg kunnskapen du vil ha for å ta positiv kontroll over kostholdet ditt slik at du får bedre helse og humør - og et friskere liv som bonus.
Oppskriftene i Midtlivsdietten er basert på næringsrike og sunne råvarer som inneholder de næringsstoffene som kroppene våre trenger. Maten i boken er fristende og smaksrik samtidig som oppskriftene er enkle bruke. Samtidig er rettene så gode at de rundt deg også vil elske dem.
Mimi Spencer og Sam Rice har komponert mer enn 150 oppskrifter som gir deg den beste oddsen for en sunn og god fremtid. Midtlivsdietten er kostholdet som gir deg et bedre liv i 40-årene, 50-årene og resten av livet. Mimi og Sam har kjent hverandre siden studiedagene og de har i hele voksenlivet lett etter et prosjekt de kunne jobbe sammen om. Dette er det første prosjektet. Mimi Spencer har arbeidet sammen med Michael Mosley og laget oppskriftene til hans bøker (5:2 dietten).

Fakta